KRATKA PREDSTAVITEV

Obstaja pisni dokument, ki ga je izdala Avstroogerska monarhija leta 1852 katerega je podpisal cesar Franc Jožef in z njim dovolila ustanovitev organiziranega strelskega društva z namenom tekmovanja in druženja. Podatki o članih in njihovih rezultatih dela, pa se žal niso ohranili.  More

STATUT DRUŠTVA

Ogleje si statut društva v PDF obliki.

KONTAKTNI PODATKI

STRELSKO DRUŠTVO POSTOJNA
Tržaška cesta 36
6230 Postojna

E-pošta: info@sd-postojna.si

  • Pošlji prijatelju
  • Natisni stran

dr??avni rekord kadetin

2009-03-31

V nedeljo je bilo v izvedbi Mestne strelske zveze Ljubljana 5. turnir dr??avne lige za kadete v streljanju s standardno zra?no puško. Ekipa SD Postojna v sestavi ŠPELA KRANJEC, NATALIJA OTONI?AR in ??IVA MUHI? so odli?no nastopile osvojile posamezno  1. mesto ŠPELA z 385 krogi, 2. mesto ??IVA z 383 krogi in 3. mesto NATALIJA z 381 krogom. Ekipa je zasedla 1. mesto in osvojila naslov POKALNIH ZMAGOVALK SLOVENIJE  RPI KADETIH isto?asno pa so postavile NOV DR??AVNI REKORD ZA KADETINJE , kateri je 1149 krogov. Stem so popravile 13 let star rekord SD Kamnik ki je bil 1135 krogov.

Pri pionirjih je ekipa zasedla 3. mesto med 17 ekipami koliko jih je tekmovalo v Pokalu Slovenije. Ekipo so sestavljali UROŠ RADOSAVLJEVI?, BORUT DRAGANI? in MIHA GROSSI.

 

Na prvo stran