KRATKA PREDSTAVITEV

Obstaja pisni dokument, ki ga je izdala Avstroogerska monarhija leta 1852 katerega je podpisal cesar Franc Jožef in z njim dovolila ustanovitev organiziranega strelskega društva z namenom tekmovanja in druženja. Podatki o članih in njihovih rezultatih dela, pa se žal niso ohranili.  More

STATUT DRUŠTVA

Ogleje si statut društva v PDF obliki.

KONTAKTNI PODATKI

STRELSKO DRUŠTVO POSTOJNA
Tržaška cesta 36
6230 Postojna

E-pošta: info@sd-postojna.si

  • Pošlji prijatelju
  • Natisni stran

DR??AVNO PRVENSTVO PTUJ 2008

2008-04-23

V nedeljo 20.4.2008 je bilo na ptuju dr??avno prvenstvo za mladinke, na katerem je nastopila tudi mladinka iz našega društva KARMEN PRODANOVI? in z 380 krogi v rednem delu tekmovanja in 98.4 krogi iz finala osvojila odli?no 3. mesto. V finalu sta nastopili tudi mladinka KATJA REJA iz Izole, katera je bila 4 in KATARINA GARAFOL iz Vrnike, ki je zasedla 7. mesto. Odli?no je nastopil tudi mladinec z zra?no pištolo JAKOMIN ANDREJ iz Izole kateri je z 549 krogi zasedel 3. mesto.

Glede na dosedanja dr??avna prvenstva je bilo letošnje za Zahodno regijo najuspešnejše, saj je na dr??avnem prvenstvo nastopilo 10 streslki društev z 48 tekmovalci, kateri so osvojili 5 medalj najuspešnejša je bila SD postojna z 4 medaljami.

 

Na prvo stran