KRATKA PREDSTAVITEV

Obstaja pisni dokument, ki ga je izdala Avstroogerska monarhija leta 1852 katerega je podpisal cesar Franc Jožef in z njim dovolila ustanovitev organiziranega strelskega društva z namenom tekmovanja in druženja. Podatki o članih in njihovih rezultatih dela, pa se žal niso ohranili.  More

STATUT DRUŠTVA

Ogleje si statut društva v PDF obliki.

KONTAKTNI PODATKI

STRELSKO DRUŠTVO POSTOJNA
Tržaška cesta 36
6230 Postojna

E-pošta: info@sd-postojna.si

  • Pošlji prijatelju
  • Natisni stran

SD Postojna najbol??a v zahodni regiji ??e ve? kot 10 let

2008-04-16

Strelsko društvo Postojna je ??e ve? kot 10 let najuspešnejše strelsko društvo v Zahodni regiji, v kateri so streslka društva Vrhnika, Idrija, Tolmin, Salonit Anhovo,Panovec, Cerknica, Stari trg pri Lo??u, Ilirska Bistrica, Repentabor Se??ana, Ankaran Izola IX: Korpus Piran, Portoro??, Vremš?ica in Postojna. Tudi letos smo edino streslko društvo, ki je na dr??avnem prvenstvo osvojilo medalje posamezno ali ekipno: Osvojene medalje nam potrjujejo, da smo na pravi poti, da delamo strokovno z mladimi, ki so prihodnost strelskega športa.

Uspehi so rezultat resnega pristopa naših mladih trenerjev ANREJE VLAH, ALOJOŠA FRANK, MIHA JAPELJ in MARJAN HEBAR.

Mno??i?no zanimanje mladih za strelski šport je v ponos našemu strelskemu društvu, pohvala za dobro delo pri vodenju te?aja streljanja za osnovni šoli Postojna, ki se ga letno udele??i 170 te?ajnikov ,  pa gre JO??ETU JURCA.

Na prvo stran